Overstappen een gedoe?
Niet bij MailBlue!

Met onze gratis overstapservice stap je snel en veilig over van je huidige provider op MailBlue. Onze experts regelen je overstap, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken.

Wij regelen je overstap

Overstappen spannend? MailBlue neemt graag je zorgen weg. Onze experts richten jouw nieuwe MailBlue-account veilig en snel in met lijsten, contacten, tags en aangepaste velden vanuit jouw oude e-mailmarketingsoftware.

Stap je over van ActiveCampaign naar MailBlue? Dan blijven alle historie, koppelingen en inlogs bewaard. Zo kun jij zonder zorgen meteen van start met MailBlue en door met wat je hebt opgebouwd. Werk je nu met een andere provider? Laat ons weten welke dat is en welke informatie je wil overzetten. Dan helpen we je graag!

Zo makkelijk werkt de overstapservice

01.

Aanvragen (gratis)

Vraag de overstapservice aan via onderstaande knop, dan gaan wij voor je aan de slag. We helpen je bij het overstappen van jouw oude
e-mailmarketingsoftware naar MailBlue.

02.

Overnemen

Welke gegevens mogen we voor jou overzetten? Wij helpen je met importeren. Van contacten en lijsten, tot tags en aangepaste velden.

03.

Controleren

Alle gegevens zijn toegevoegd aan jouw nieuwe account. Is alles naar wens overgezet? Mooi. Dan kun je aan de slag met MailBlue en jouw marketingactiviteiten hervatten of opnieuw opzetten.

04.

Klaar

Een zetje in de goede richting nodig? We geven je graag een vliegende start in MailBlue met de Blue Academy, onze kennisbank en onze starterstraining.

Overstappen van elke provider

De gratis overstapservice van MailBlue is beschikbaar voor het overstappen vanaf elke provider, zoals:

  • ActiveCampaign
  • Mailchimp
  • HubSpot
  • Spotler
  • Copernica
  • Mailerlite
  • en meer!

Vragen over je overstap?

Heb je vragen over de overstapservice, of heb je onze hulp nodig? Ons Support Team helpt je graag!

Overstappen, waarom moeilijk doen als het samen kan

Overstappen naar MailBlue? Laat het inrichten van jouw MailBlue account over aan onze experts. Wij richten jouw account in met lijsten, contacten, tags en aangepaste velden vanuit jouw oude
e-mailmarketing software, zo kun jij direct starten met het versturen van effectieve mailings zonder omkijken te hebben naar de overstap.